Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 apr. 16:31

Auktoriserad Godkänd Bilverkstad väletablerad

Beskrivning
Företaget är en samarbetande verkstad med en av landets ledande verkstadskedjor och utför service, reparationer på flera olika bilmärken, hjulinställning, felsökning, däck/förvaring m.m . Väletablerad verksamhet sedan flera år i centrala Östergötland. Fina ändamålsenliga lokaler 6-8 arbetsplatser, kundmottagning, mindre butik, bra skyltmöjlighet och exponering. Ett bra tillfälle för dig som vill driva en egen bilverkstad med en trogen kundkrets. Omsättning 7-8 MSEK. Sekretessförbindelse krävs. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Anders Örnell
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Exitpartner
Aktuella företag till försäljning! Exitpartner företagsförmedling. Att sälja en verksamhet är ett helt företag. Du hittar hela vårt utbud av företag som är till salu över hela landet, från Umeå i norr till Malmö i söder på vår hemsida.
Mer information hittar du på http://www.exitpartner.se/

Fler annonser från Exitpartner

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer