Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 feb. 08:50
Vermeer SC70TX Stubbfräs
Beskrivning
Nu med nytt fräshjul! Vi är stolta över att presentera Vermeers senaste bandgående stubbfräs, SC70TX. Maskinen är en uppdatering och utveckling av den mycket framgångsrika föregångaren SC60TX. Stubbfräsen SC70TX är smidig i drift och produktiv vid fräsning av stubben. Maskinen är tuff nog att klara stora stubbar och även mindre stubbar vid exempelvis bostadsområden. Larvbanden är utformat för att minska åverkan på marken. SC70TX är även utrustad med säkerhetsfunktioner såsom ett operatör-närvarosystem och en fräshjulsbroms för att du ska känna dig trygg på jobbet. SC70TX drivs av med ökad kraft från en 67HK CAT C2.2 Turbocharged Tier 4 Final dieselmotor. Du har även möjlighet att köpa maskinen med fjärrkontroll. Maskinen levereras med Smart Sweep som övervakar motorvarvtalet och automatiskt justerar fräshastigheten, detta för att du ska maximera kraften till fräshjulet samtidigt vilket ökar produktiviteten och sänker bränslekostnaderna. Maskinen är även utrustad med Yellow Jacket-tänder och ett helt nytt fräshjul som är lätt och ekonomiskt. Vill du veta mer så tveka inte på att kontakta oss!
Säljes av
Vermeer Viking AB
Vermeer Viking ABBesök vår butikssidavermeerviking.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Vermeer Viking AB
VERMEER VIKING AB är den officiella svenska och norsk återförsäljaren av Vermeers maskiner, service, reservdelar & produkter i Sverige och Norge. Vilket bland annat innefattar maskiner för kabel, rör - fiberanläggning, styrbar borrning, stubbfräsning, gruvdrift, bergfräsning, trädvård biobränsle, kompostering.
Mer information hittar du på http://vermeerviking.se/