Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 juli 11:50

V-boats Fish 46 -20 Mercury F60 -20

169 000 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Nästa leverans till oss av denna båt kommer under V31! Vi på NE Marin AB kan nu presentera att vi är stolta återförsäljare av båtmärket V-boats. Är du intresserad av någon av deras båtmodeller så tveka inte att kontakta oss. VBOATS FISH 46 är den optimala fiskebåten med en bredd på 185cm är det en otroligt stabil båt för sin storlek. Förhöjt kastdäck och generösa stuvutrymmen är igenkänningsfaktorerna för denna båt. Dubbelsvetsad marinaluminium 5083 3mm i botten & 3mm i sidor. FISH 46 Motor: Mercury F60, inkl startspärr Material Alu 5083, 3mm bottom, 2mm sides Längd: 496cm Bredd: 194cm Bottenvinkel, vid akterspegel, ° 12 Vikt: 350 kg Antal personer, pers 5 CE märkt Integrerad bränsletank 60 L med bränslesensor. Vattenseparationsfilter Batteri, länspump, lanternor, Huvudströmbrytare, USB-uttag Standardstolar, 2 st Dynor till alla förvaringsboxar. Extra förvaring på sidorna. Handskfack Paket pris med Mercury F60: 169 000:- 5 års garanti på Mercury Mercury startspärr Obs med reservation för felskrivning Kontakta oss för lagerstatus och tillgänglighet.
Säljes av
NE Marin Örebro AB
NE Marin Örebro ABBesök vår butikssidawww.nemarin.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
NE Marin Örebro AB
NE Marin AB är exklusiva Mercury & Mercruiser återförsäljare & auktoriserad verkstad. Vi säljer ny kvalitetsbåtar från Flipper, Quicksilver & V-Boats. Båttrailers & släpvagnar från Respo & Majava mfl. Vi hjälper er med en helhetslösning från rätt båt med rätt utrustning till finansiering från Wasakredit & försäkring från Atlantica. För båtförsäljning kontakta oss för att boka tid för visning då vi har båtar både i Vättern i Askersund sommartid & i Kumla . Låt oss hjälpa dig med ett härligt båtliv
Mer information hittar du på http://www.nemarin.se

Fler annonser från NE Marin Örebro AB