Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 nov. 13:55
Tracker ProTeam 190TX Evinrude 115hk Etec
Fakta
Längd
5.65 meter
Beskrivning
Tackers bassbåtar i aluminium är otroligt populära i USA och i Sverige har fiskare äntligen på senare år förstått de enorma fördelarna med dessa modeller. Bassbåtar är oslagbara som spinnfiskebåtar med sina stora kastytor och nära till vattnet och rikligt med förvaring för utrustning och packning i de stora stuvfacken. Imponerande sjöegenskaper som klarar mer vågor än de flesta tror som ej provkört en bassbåt. Tracker Boats aluminiumbåtar har ett unikt robotsvetsat skrov utan nitar eller trä i akterspegel. Skrovet täcks av äkta livstids garanti utan åldersavdrag. Trackers garantier är de generösaste på marknaden. Trackers skrov består av minst 2,54 marinaluminium. Även i skrovsidor. Tracker bygger rejäla båtar med gott om utrymme och generös bredd vilket får dem att upplevas väldigt rymliga kontra längd.  Trackers patenterade flerskiktspulverlack Diamond Coat är den starkaste och hållbaraste på aluminiumbåtar. I den solida integrerade relingen finner man det smarta spårsystemet Versatrack där mängder av tillbehör kan fästas och justeras utan att behöva borra eller förstöra båten.  Specifikationer Tracker Pro Team 190TX • Längd 565 cm • Bredd 226 cm • Vikt 475 kg • Fribordshöjd invändigt 46 cm • Max rekommenderad motor: 125 hk • Bränslekapacitet (fast tank) 82 liter • Bottenvinkel 10 grader • Max antal personer 4 • Skrovmaterial: marine alloy 2,54 mm, 5,04 vid förstärkningar. Vi erbjuder fler motoralternativ från både Mercury och Evinrude från 90 till 125hk för denna modell. Båten på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivning. Vi erbjuder fördelaktig finansiering på alla våra båtar på upp till 20 års avbetalning via Ecster (tidigare Handelsbanken Finans). Vi har avbetalningsalternativ som passar alla plånböcker.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mojoboats AB
Letar du båt för fiske har du kommit rätt! Vi har ett av Europas bredaste utbud och Nordens största showroom och butik för sportfiskebåtar och tillbehör. Vi på Mojoboats brinner för sportfiske och sportfiskebåtar. Vi hjälper dig att hitta din drömbåt för fiske bland exklusiva Amerikanska sportfiskebåtar, snabba professionella bass-tävlingsbåtar, stora trollingbåtar med kraftig motorstyrka eller ner till fiskekajaker. Vår nya butik på 1200m2 och monteringshall på 500m2 ligger i Pålsboda utanför Örebro. Och vår webshop Mojoshop.se är alltid öppen online!
Mer information hittar du på http://www.mojoboats.se