Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 apr. 17:58

Sommardäck Goodyear Exellence runingflat 245/40 R19

2 500 kr
Beskrivning
3st Sommardäck. Goodyear Exellence runingflat 245/40 R19. Däcken har suttit på en BMW 5-serie. Däcken brukar sitta original på BMW. 1st däck är nästan nytt, rullat ca 200 mil. 1st däck är i fint skick. 1st däck är lite sneslitet (se sista bilden). Fjärde däcket finns tyvärr inte. Nypris är ca 4 500kr per däck. Säljer alla 3st för 2 500kr. Om du inte vill ha det tredje som är sneslitet släpper jag dom andra två för 2 300kr Kan tänka mig att sälja 1st (det nästan nya) för 2 000kr OBS! Ett av däcken är mer eller mindre nytt! Finns att hämta i Rynninge, ligger i norra delarna av Örebro.
Säljes av
Jakob Löfgren
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer