Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 08:54
Skid Steer / Redskapsbärare från Vermeer
Beskrivning
Vermeers S925TX är en kompakt kraftfull redskapsbärare. Maskinen är utrustad för att ge en imponerande lyftförmåga och kraft för att klara av det allra tuffaste uppgifterna. Med en spets- och lyftkapacitet på 1198,8 kg och maximal räckvidd/ höjd på 214 cm, ger maskinen en kraftig lyftförmåga och gör det lätt för S925TX att lyfta och dumpa tunga laster. Vermeers mini-skid steer har ett dubbelt hydrauliksystem som gör det möjligt för operatören att byta mellan högt flöde och lågt flöde beroende på aggregat eller användning. Maskinen är också utrustad med en universal fäste-platta som passar ett brett sortiment av Vermeers aggregat/ tillbehör. Vermeers mini-skid steer är en maskin som passar flera branscher, den underlättar och ökar den dagliga produktiviteten för allt från trädvårdsverksamhet, anläggning till landskapsarkitekter. Den nya mini-skid steer från Vermeer S925TX erbjuds i två olika dieselmotorer både med högt vridmoment, en 24,8 hk Kubota V 1505 dieselmotor och en 35, 1 hk Kubota V1505 dieselmotor. Maskinen / Redskapsbärare kan även anpassas med antingen 17,8 cm breda spår (larver) som producerar (0,4 bar) marktryck eller med 22,9 cm breda spår (larver) med (0,3 bar) marktryck. S925TX har en körhastighet på 6,6 km/h. S925TX är som andra Vermeer mini-skid steer byggda med en stå-på plattform för optimal operatörskomfort och pilotstyrd joystick för bra kontroll på arbetsplatsens täta områden. Se även våra andra skid steer modeller CTX100 och S450TX CTX100 är utrustad med enastående lyft- och tipp kapacitet för att effektivt transportera material på tuffa arbetsplatser. Oavsett om det är platsförberedelse eller hämtning av tungt material, är CTX100 kompaktlastare redo för utmaningen. Med mångsidiga funktioner som dubbel hydraulisk hjälp och en universell monteringsplatta är den här maskinen redo för arbetet som väntar. För att öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen, är CTX100 utrustad med en turboladdad motor med 40 hk (29,8 kW). Med hög effektivitet och en robust konstruktion hjälper CTX100 dig att ta itu med de tuffa jobben som väntar - och den är även uppbackad av en begränsad garanti på 3 år/3000 timmar på lastarmen. S450TX kan enkelt manövreras in och ut ur små utrymmen. S450TX har en SAE-nominell driftkapacitet på 226,8 kg. Maskinen är utrustad med en Kubota 24,8hk (18,2 kW) dieselmotor eller en Kohler EFI 27hk motor (19,9 kW) vilket ger utmärkt vridmoment vilket passar för dem som använder fästen som kräver större vridmoment. Dessutom är S450TX spårdriven, med en fjäderdämpad operatörsplattform för ökad säkerhet och komfort. S450TX är mångsidig och utrustad med en dumphöjd på 1,8 m. med dessa funktioner och många fler så effektiviserar S450TX arbetet på arbetsplatsen. Välkommen till Vermeer för mer info.
Säljes av
Vermeer Viking AB
Vermeer Viking ABBesök vår butikssidavermeerviking.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Vermeer Viking AB
VERMEER VIKING AB är den officiella svenska och norsk återförsäljaren av Vermeers maskiner, service, reservdelar & produkter i Sverige och Norge. Vilket bland annat innefattar maskiner för kabel, rör - fiberanläggning, styrbar borrning, stubbfräsning, gruvdrift, bergfräsning, trädvård biobränsle, kompostering.
Mer information hittar du på http://vermeerviking.se/