Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 apr. 20:27

Ryds 478 gt

120 000 kr
Fakta
Längd
478 meter
Beskrivning
En fin och välvårdad båt Från 04 motorn och båt . Finns diverse tampar fendrar med. 60 Hk Mercury motor med separat oljeblanding som fungerar. Två st tankar 25 liters. Lås klass 3 med kätting. Vattenskidor, ring mm Alltid stått inomhus på vintern. Är serverad i höstas, nytt batteri bränslefilter tändstift, olja I drevet och impeller. Går kanonbra en lagom stor båt för familjen som gillar lek och bad. Eller om man bara vill åka ut och fiska. Finns även en 30 km trailern med till den. Den står på vinterförvaring för tillfället men vid intresse så går det att hämta den och provköra. Den är skitig på bilderna men ska så klart tvättas och poleras upp vid hämtning. Säljes pga sjukdom. Endast seriösa ringer. Ej mejl!! Ej byte. Betalning med switch!!
Säljes av
stenqvistklas
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer