Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 mars 15:11

Restaurang/Café centralt i Örebro

495 000 kr
Beskrivning
Fräsch restaurang/ café i rymliga lokaler mitt i centrala Örebro, med närhet till slottet och fin utsikt över ån. Köket är nyrestaurerat och maskinparken är helt ny. Ventilation finns. Lokalerna är även dessa nyrenoverade och anpassade för verksamheten. Sommartid finns en mindre uteservering. Atmosfären är mysig med stora fina fönster och utsikt över takåsar och vatten. Restaurangen har stor potential med sitt centrala läge och massor av människor som passerar och ska till bl.a Resecentrum. Här finns all maskinell utrustning för matlagning ,café m.m. Beg. pris 495 000 SEK Hyra 14 000 SEK/ mån För mer information kontakta: Pia Sjöqvisth, Företagsförmedlare 070-190 47 71 pia@svenskforetagskonsult.se Säljaren vill INTE vill bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren. Vänligen respektera detta! ______________________________________________________________ Välkommen till oss på Svensk Företagskonsult! Vill Du sälja? Vill du kanske köpa? Kontakta oss i dag! Vi erbjuder: * Företagsförmedling * Värdering * Kontraktsskrivning * Annonsering * Visning Om företaget Svensk Företagskonsult AB, SFK är ett företag med specialisering på förvärv och försäljning av företag. Vi jobbar rikstäckande med kontor i Örebro, Stockholm och Malmö. Vi hanterar såväl stora som små företag. Ingen kund är för liten eller obetydlig för oss.
Säljes av
Svensk Företagskonsult AB
Svensk Företagskonsult ABBesök vår butikssidawww.svenskforetagskonsult.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Svensk Företagskonsult AB
Svensk Företagskonsult AB, SFK är ett företag med specialisering på förvärv och försäljning av företag. Vi jobbar rikstäckande med kontor i Örebro, Stockholm och Malmö. Vi hanterar såväl stora som små företag. Ingen kund är för liten eller obetydlig för oss.
Mer information hittar du på http://www.svenskforetagskonsult.se/

Fler annonser från Svensk Företagskonsult AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer