Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 feb. 17:16

Proline 251 Walk-Around båt / Volvo Penta

295 000 kr
Fakta
Längd
7,65 meter
Beskrivning
Proline 251 Walk-Around båt Fabriksny boggi trailer medföljer Årsmodell: 1998 Volvo Penta 5,7 Gi 260hk Kabin, Kök, Toa, Spöhållare Kan ta annan leksak emellan exempelvis båt, bil, skoter, motorcykel, fyrhjuling/ATV eller något annat det är bara komma med förslag!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Bilskiftet
Vi jobbar med att tillhandahålla dig som kund en bil i utomordentligt bra skick men till ett lågt pris. Vi erbjuder dig en trygg och enkel bilaffär. Vi samarbetar med: DnB Finans - för att kunna erbjuda dig flera olika finansieringsalternativ. Svensk Bilgaranti - för att kunna erbjuda er 1,2 eller 3 års Garanti med fria mil! Vänligen ring innan besök så bilen du är intresserad av inte är såld / Reserverad Telefon: 019-17 91 00, 076-160 98 80 Vi svarar givetvis även kvällar och helger.
Mer information hittar du på http://www.bilskiftet.se

Fler annonser från Bilskiftet

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer