Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 okt. 10:44
Pioner 10 classic
19 800 kr
Fakta
Längd
3,23 meter
Beskrivning
Pioner 10 Classic är en trevlig, snitsig och säker båt som är lätt att hantera och manövrera och som passar perfekt för barn och vuxna. Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett «enkelt båtliv». Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera. Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge. Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet. Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet. Vikt: 120 Kg Längd x Bredd: 323 cm x 147 cm Max Pers; 3 Max HK / KW: 9.9 / 7.3 Rigglängd: Kort Åror: 8" / 240 cm Max hastighet: 18 knop Båten på bild är extra utrustad. Vi tar alla möjliga inbyten, båt, bil, mc, släp, trailer, husvagn, husbil, cross, fyrhjuling allt är möjligt!
Länk: Mer Info
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Marin & Fritid Örebro - Aspholmen
0 % RÄNTA - HÄMTA NU - BETALA MINST 300 KR I AMORTERING PER MÅNAD. Sveriges största båtutställning, samt KTM-SHOP. Försäkringsgodkänd verkstad, service, vinterförvaring och tillbehör/fiske. Du kan byta t.ex din MC/bil/husvagn mot en båt, eller tvärt om! Handla din båt eller MC tryggt hos Marin & Fritid AB. Vi finns i Laxå, Karlstad, Åmål & Örebro. Se www.marinfritid.com