Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 18:51

Omg lev 24MÅN RÄNTEFRITT MED START OM 3MÅN

10 990 kr
Beskrivning
Fogelsta släpvagn för alla ändamål ! Vi säljer endast kvalitetssläp från de ledande tillverkarna. här kan du klämma och känna på grejorna innan du köper. Direktleverans på alla lagervagnar. LAGRET ÄR FYLLT MED VAGNAR BÅDE OBROMSADE EU-SLÄP OCH VANLIGA BROMSADE SLÄP. KÅPOR OCH GRINDAR, GALLERRAMP SAMT TILLBEHÖR. JUST NU Fogelsta FS1425 släpkärra (flakmått 137x251cm) FRÅN 10990KR INKL.MOMS(GÄLLER UTAN TILLBEHÖR SOM T.EX GRIND,KÅPA KAPELL MM) släpet på bilden är extrautrustat med stödhjul och ingår ej i priset. NU ÄVEN MÖJLIGHET TILL 12 MÅN ELLER 24 MÅN RÄNTEFRITT. NU BETLNINGSFRITT FÖRSTA 3 MÅNADERNA, (sedan löper det på i 12 eller 24månader räntefritt. OBS! upplägg o aviavgift tillkommer) vi säljer brett utbud av kvalitetssläp. maskintrailer för minigrävare biltransport. skåpsläp.släpkärra. VI TAR GIVETVIS IN DIN GAMMLA KÄRRA I INBYTE . VI TILLHANDAHÅLLER SERVICE OCH RESERVDELAR TIL DE FLESTA FABRIKAT. För mer info gå in på länken som leder er till vår butik på blocket. Eller länken nedan till vår hemsida.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Solberga Släp AB
LÖRDAGSÖPPET NU I APRIL! OBS! nu har vi bunkrat upp med vagnar och tillbehör! KOM OCH FYNDA ! VÄLKOMMNA! JUST NU ERBJUDER VI 12 MÅN ELLER 24 MÅN RÄNTEFRITT MED START OM 3MÅNADER! (sedan löper det på i 12 eller 24månader räntefritt. OBS! upplägg o aviavgift tillkommer) Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av kvalitetssläp från alla de kända kvalitetsmärkena. vi har just nu mellan 100-200st släp hemma för dig som vill komma och klämma och känna på riktig kvalitet ! Även fullständig serviceverkstad och reservdelar/tillbehör till de flesta fabrikat.
Mer information hittar du på http://www.solbergaslap.se

Fler annonser från Solberga Släp AB