Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 juni 21:06

MultiOne 6,3S K All season

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Flytläge, Hytt, Värme, Gräsdäck,Snabbkoppling till hydralik, Motvikter, Teleskåpbom, Arbetsbelysning, Pararellföring, Nya motorn, Lyftkapacitet 1200kg, 25HK,12,5KM/H, 50MIN/L Hydralflöde, Lyfthöjd 2,92m, Vikt 1430kg, Tryckkraft 1160kgf, Nya Spaken samt nya modellen av display, Motorvärmare, Självklart löser vi med fiansiering även utan kontantinsats! Välj mellan 170 tillbehör!, Vi har hela multiones produkter att tillgå samt reservdelar. Midjestyrd redskapsbärare som är smidig där det är trångt!, Kompaktlastare, Självklart löser vi med transport till er. Ring eller maila oss för en offert idag. Vi har lösning för er. Avant fäste, 528, 640, 740, 420, 760
Säljes av
Bilpunkten i Örebro AB
Bilpunkten i Örebro ABBesök vår butikssidawww.bilpunkten.nu
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Bilpunkten i Örebro AB
Vi är även återförsäljare för Multione lastmaskiner. Är ni intresserad för att boka en Demo så maila eller ring oss så bokar vi in det! Söker ni en ny Hobby? Kolla med oss om pris! Vi har endast tidsbokning då vi inte alltid är på plats. Kvällar och helger svarar vi på SMS och Mail Sporadiskt . Men pröva gärna att ringa då vi svara när vi kan på kvälls tid.
Mer information hittar du på http://www.bilpunkten.nu

Fler annonser från Bilpunkten i Örebro AB