Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 11:22

HYR Golvslip TomCat EDGE ISO

595 kr
Beskrivning
EDGE slipmaskin är enkel att använda, även för en nybörjare, och den slipar ända ut i kanterna och in i hörn. Maskinen består av en oscillerande slipplatta som är 50cm x 35cm stor. Denna vibrerande platta gnuggar golvet med 2900 varv per minut. Resultatet blir jämt och fint och risken för rosor och färgskiftningar är minimal om man sköter mellanslipningarna korrekt. Kostnad för dammsugare, slippapper och mellanlägg tillkommer och debiteras vid retur, betalning med Swish. EDGE slipmaskin slipar i alla riktningar oavsett fiberriktning på trät. Maskinen har delbart handtag och löstagbara vikter för enklare transport. Utan vikter väger maskinen ca 40 kg och med vikterna på så väger den 80 kg. Maskinen skall för bästa balans och resultat köras helt upprätt Tillbehör: Mellanlägg behövs när du ska slipa eller polera golv med Edge golvslip. 225 kr/st. Tillbehör slippapper: Slippapper finns i grovlekar K24, K40, K60, K80, K100 och K120. Börja med ett grovt slippapper på ett slitet golv och var noggrann med mellanslipningarna för att undvika sliprosor. Ungefärlig livslängd per slippapper är ca 10-20m2 beroende på korn och golvtyp. Pris för slippapper 165 kr/st. Tillbehör polering: Polerpad röd: Tar bort lätta slitmärken och smuts medan du producerar en blank yta. Kan användas för att polera olja, hårdvaxolja eller skura golv. Pris 195 kr/st. Polerpad vit: Extra fin dyna för polering av torra golv. Använda fin vattendimma för att ge en glans. Kan användas för att polera olja, hårdvaxolja eller skura golv. Pris 195 kr/st. Priser: En dag, hämtas 08.00 och lämnas 17.00: 595 kr Helgpris, hämtas fredag 17.00 och lämnas måndag 08.00: 995 kr Pris tre dagar: 1500 kr Kostnad för dammsugare, slippapper och mellanlägg tillkommer och debiteras vid retur, betalning med Swish.
Om företaget
Hyrbro erbjuder maskinuthyrning för proffs och för den händiga hemmafixaren. Vi har depå på Olofsgatan 23 i Ormesta (Egeryds företagshotell).
Säljes av
Hyrbro AB
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer