GÄ direkt till innehÄllet
Inlagd: 4 maj 20:56

Hobby 535 Prestige 1986

30 000 kr
Beskrivning
Jag har en renoverad husvagn som Àr fukt-fri. Husvagnen Àr renoverad i framÀnden och bak-Ànden all trÀ-stomme i framÀnden Àr utbytt och tÀtad i bak-Ànden Àr nedre delen av trÀ-stommen utbytt och tÀtad. Den Àr 4-beddad Det finns ett nytt Isabella förtÀlt uppsatt ca 4 gÄnger och ett vinteröverdrag som slÀpper ut fukt men Àr vattentÀt. Det följer med en gas-tub som Àr halv-full och husvagnsbackspeglar av mÀrket MILENCO. Den Àr skattad och besiktigad och nÀsta besiktning Àr senast 20230531 totalvikten Àr 1280kg. Det sitter nya bromsbackar och nya hjul pÄ den. Husvagnen Àr en sommarvagn sÄ det finns ingen panna i den men vÀrmen funkar med el-patron till vattenburen vÀrme.
SĂ€ljes av
Peter
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • BĂ„de köpare och sĂ€ljare identifierar sig med BankID
  • VĂ€lj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • SĂ€ljaren fĂ„r pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lÄn?
VÄr betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lÄn som betalsÀtt i Blocketbetalning. Om du Àr intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affÀr
Gör affÀren tryggare med hjÀlp av vÄra betal- och avtalstjÀnster. De ger sÀkrare köp för bÄde sÀljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - DÄ identifierar sig bÄde sÀljare och köpare med BankID. Tryggt för bÄda parter!
Trygghet & sÀkerhet pÄ Blocket
Tryggt - Skriv kontrakt!

Andra har Àven tittat pÄ

Schibsted logo
Blocket Àr en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data pÄ den hÀr webbplatsen.LÀs mer