Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 maj 20:21

H-regg m enkel låda nybes kapad Volvo 740

48 000 kr
65 000 kr
Beskrivning
En riktig A-traktor som är kapad och Nyregistrerade med H-Regg och enkel låda Nybes 210407 och är bes till 230331 Röd med add on paket sänkt med 19" mk fälgar Pioneer dvd stereo med 6x9:or och några 5,25 ingår dock ingen baslåda finnes Vinter däck , original fjädrar samt sport mocka ratt följer med så klart men säljs sänkt som på bilderna! Hör inte av dig om du inte har pengar! föräldrarna ska höra av sig har inte tid med en massa snorungar utan dollars som söker bilder, har inga mer bilder än dessa så vill du se mer så kom och kolla! Inte intresserad av något som helst byte av något, förutom SVENSKA PENGAR VIA SWISH
Säljes av
Rissanen
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer