Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 15:59
Begagnad högbyggd släp i Nyskick 1200kg
16 500 kr
32 500 kr
Beskrivning
Begagnad släpvagn . släpkärra bromsad med totalvikt 1200kg / lastvikt 905kg. släpet är årsmodell 2014. besiktigat o körklart. släpet är i mycket fint skick (endast lite solblekt på flakskivan) högbyggd modell med fällbara lämmar med löstagbara hörnstolpar. perfekt plattformssläp som går att lasta från sidan med truck. perfekt bygg / hantverkarvagn då man även kan använda den till arbetsbord. pris 16500kr. (denna kärra har ingen moms då den tidigare varit privatägd) (nypris 26990kr)
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.
Solberga Släp AB
OBS! nu har vi laddat fullt med vagnar och tillbehör! KOM OCH FYNDA ! VÄLKOMMNA! Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av kvalitetssläp från alla de kända kvalitetsmärkena. vi har just nu mellan 100-200st släp hemma för dig som vill komma och klämma och känna på riktig kvalitet ! Även fullständig serviceverkstad och reservdelar/tillbehör till de flesta fabrikat.
Mer information hittar du på http://www.solbergaslap.se