Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 20:56

Bayliner 111 / 175 GT 2009

149 900 kr
Fakta
Längd
5,33 meter
Beskrivning
Båt i Toppskick som gått i Vättern ej bottenmålad! Uppskattar att den gått ca 50-60h Nyservad 2020 oljor,filter, även bränslefilter, nya tändstifft, kvitton finns, Ny bluetooth stereo våren 2020 med 4 rejäla högtalare och ett stort slutsteg som klarar att hänga på mer grejer som tillexempel baslåda om man tycker de behövs! Givetvis ett riktigt kvalitets steg för båt "miljö" som klarar fuktig utomhus miljö även stereo/högtalare, kvitton finns på allt. nytt batteri 2020 av större kaliber än innan, Jätte fin floaton trailer medföljer. Fendrar Ankare Förtöjnings linor Larm Garmin osv. Följer med Dubbla nycklar med larmdosa Ring för mer information jag fick med bilder på alla vinklar av båten tror jag så för att se helheten välkommen o titta med egna ögon, jag har inga fler bilder
Säljes av
Jimmy
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer