Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 11:41

Vedpanna

54 990 kr
Beskrivning
Byt din gamla vedpanna till en modern, effektiv och miljövänlig vedpanna och spara pengar En vedpanna står för både uppvärmning av huset och tappvarmvatten till kranar och duschar. Att elda med ved är ett bra miljöval om det sker på rätt sätt och med effektiv vedpanna så att utsläppen blir så låga som möjligt. Om man byter en gammal vedpanna med dålig förbränning till en ny modern och effektiv vedpanna med ackumulatortank kan man spara 30-40 procent av vedförbrukningen och samtidigt minska miljöutsläppen. Combi Heat´s vedpanna UNIKUM med supereffektiv och unik förbränning i kombination med nyutformad konvektionsdel(vämeväxlare) ger unik effekt och pannverkningsgrad. Vedpanna UNIKUM sänker dina energikostnader Vedpanna UNIKUM, tack vare sin konstruktion och den unika förbränningsteknik som den är ensam om, förbränner rökgaserna snabbt och effektivt vid hög temperatur, vilket i sin tur leder till snabbare uppvärmning av vatten, minskad vedförbrukning, lägre energiskostnader och en bättre miljö. Med minskad vedförbrukning minskas också hantering av ved och de antal gånger som man behöver besöka pannrummet. För ett normalisolerat hus på ca 120m2 räcker det med två eldningar per dygn för att klara värmebehovet under ett dygn under vintern. Fördelar med vedpanna UNIKUM Vedpanna UNIKUM har unika fördelar när det gäller effektivitet, miljövänlighet, användarvänlighet, enkel service och underhåll. *Effektiv och bränslesnål vid ved- pellets och oljeeldning *Enkelt att tända en brasa och få snabbt varmvatten till ditt värmesystem (förbränningen är igång efter ett par minuter och värmeöverföring till ackumulatortank sker inom 10-15 minuter efter upptändning av brasan) *Enkelt att växla mellan ved och pellets, växlingen sker inom ett par minuter * Ingen rostbildning runt eldstaden tack vare icke vattenmantling av eldstadsytor * Eldstaden och konvektionsdelen är ihop monterad med bultförband, vilket förenklar delning av pannan *Miljövänlig(tjärhalt 6 mg/MJ, gränsvärde 30 mg/MJ) *Sot- och tjärfri eldstad oberoende av antal eldningstillfällen, tack vare en välisolerad eldstad utan vattenmantling *Enkel sotning av konvektionsdel(sotning sker framifrån), under en mycket kort tid under upptändningsfasen bildas lite sot i konvektionsdelen innan sekundärförbränningen kommer igång *Maximal frihet till alternativ energi(ved/pellets/olja i panna - el och solenergi i ackumulatortank) *Mycket service- och installationsvänlig * Minskar ner vedförbrukningen med 30-50% jämfört med en gammal traditionell vedpanna *Billagare installtion, det behövs bara en laddningspump och en enkelriktad backventil mellan panna och ackumulatortank jämför med andra system som kräver Laddomat Yttermått: B 700 x D 1210 x H 1500 mm Effekt ved: 40 kW Effekt olja: 40 kW Verkningsgrad ved: 79-85%* Eldstadsvolym ca: 89 lit. Eldstadsdjup: 550 mm Påfyllningslucka: B 300 x H 245 mm Fläkt: 180 W För mer information,vänligen klicka på nedanstående länk(blå text:Vedpanna):
Länk: Vedpanna
Säljes av
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter ABBesök vår butikssidawww.combiheat.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter AB har ett brett sortiment av produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor, pelletspannor, kombikaminer för ved och pellets, pelletsbrännare, ackumulatortankar, braskminer, spisinsatser, kökspannor, vattenmantlade kaminer, vedspisar samt solfångare som omvandlar solenergin till värme. Vi levererar din beställning fraktfritt hem till dig. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med oss.
Mer information hittar du på http://www.combiheat.se

Fler annonser från Combi Heat Värmeprodukter AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer