Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 16:24

Reservdelar Ski-doo, Lynx, Polaris på sprängskiss

Beskrivning
Se reservdelar på sprängskiss, du ser även priser och du kan beställa direkt på vår webshop. Smidigt och smart att kika själv så slipper du eventuella väntetider i telefon och du ser exakt vilka delar du kan tänkas behöva. Vi vill förtydliga att alla reservdelar kanske inte finns på vårt lager, i så fall beställer vi hem från leverantör, vilket förlänger leveranstider några dagar. Senaste tiden har vissa leveranser tagit lite extra lång tid, vilket tyvärr utanför vår kontroll. Men du meddelas om din order kommer ta längre tid än förväntat. Vi vill även förklara att delar som utgått från leverantörens sortiment, kanske kan finnas på vårt eget lager, men om inte vi har den, då går den inte att beställa från leverantören, även om din beställning gått igenom. Om det sker så kontaktar vi dig via mejl och ordern makuleras. Har vi eventuella frågor angående din order så mejlar vi i första hand, viktigt att du håller koll på din mejl. Vi har även sprängskisser på Can-am och Sea-doo. KLARNA betalfunktion snabb och enkel. Vid beställning betalar du smidigt med Klarna, direkt med ditt kort eller faktura. Även mycket smidigt för er som bor nära att beställa på hemsidan och hämta själv i butik. På vår webshop hittar du även reservdelar via sprängskisser, skoterkläder, tillbehör, olja och mycket mer. VÄLKOMMEN TILL OSS!
Säljes av
Kalix Maskiner Hugo Jacobsson AB
Kalix Maskiner Hugo Jacobsson ABBesök vår butikssidawww.kalixmaskiner.se
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Kalix Maskiner Hugo Jacobsson AB
Stort utbud snöskoter, NYA Ski-Doo, Lynx & Polaris, samt massor av begagnade! Vi säljer marknadsledarna Polaris och Can-am ATV. Vi ordnar förmånlig finansiering samt frakt! Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM! Öppet mån-fre 9-17 Välkommen till oss!
Mer information hittar du på http://www.kalixmaskiner.se

Fler annonser från Kalix Maskiner Hugo Jacobsson AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer