Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 07:46

R580 Euro6 6x4 390 Meusburger 18m maskinjumbo

2 000 000 kr
(1 600 000 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2015
Tillverkad
2015
Beskrivning
Dragbil: 32000mil. R580 Euro6. Opticruise 2pedal med tre körprogram och retarder. 3900 hjulbas. 6x4 tandem. Parabel fram, luft bak. Highlinehytt med låga scania orginal luftriktarpaketet. Skinnklädsel, lyxstol, kaffebryggare, kylskåp, utdragbar säng, stora stereon med navigation, lädermultiratt, dubbelglas. Sörling tipptrailerbyggnation med aludurkgångbord, skjutbar skiva, stående hydraultank och motorpump. Bra utrustad utvändigt med RST rostfri wildbar, Rostfri topbåge,NBB extraljus , massvis med Tyri back/arbetsbelysning, Svetsab rostfri bakljusramp under luftriktaren med Jokon bakljus. Bilen köptes ny av mig på Atteviks/Scania i Jönköping och har gått mestadels med lätta lass med husdelar i Norrbotten så den har haft ett fint liv, en ägare och förare och är i riktigt bra skick. Aldrig varit en sko på pedalerna, rök, djur, wunderbaum och poppyfri. Nyservad och fullservad på Scania. Trailern: Meusburger 2015 som jag beställt ny efter egna önskemål. 4,5m högbord lasthöjd ca143cm, 13,5m lågbord lasthöjd ca93cm. 80cm lämmar på klacken med Kinnegrip K20 stål, 60cm lämmar med kinnegrip K20 stål till lågbordet som aldrig är använda. Långa och korta hjulfickor med aluminiumtäckning, djup 30cm. Väldigt mycket riktiga Laxohylsor i flaket, norskstegar, gott om rejäla förankringsöglor i flaket och svampar i kantlinan. Utdragbara breddningar till 310, belysta breddskyltar. 3,5meter långa dubbelvikta elhydrauliska aluminiumramper med 40tons kapacitet, klarar precis 24m med ramperna rakt ut bakåt och har fin påstigningsvinkel jämfört med trailers med kortramper. 20tons svanhals. 4x10tons BPW axlar, lyft på ettan och fyran, medspårande och elhydraulisk styrning på trean och fyran med fjärr. 255/60-19,5 Michelin lågprofil som ger samma höjd som 17,5 hjul men med dubbel livslängd på däcken och större bromstrummor. Hela trailern är förzinkad så den är inte rostig som dom billiga trailarna är efter några år. Groeneweld luftmanövrerad centralsmörjning på trailern. 63tons(27+36)totalvikt och lastar 37-38ton lagligt beroende på hur mycket braåha som ligger på trailern. Ekipaget säljes helst ihop men kan delas. Finans kan ordnas. Kan levereras i hela Sverige. Maila för mer info och bilder. Ev byte. Volvo Mercedes Maskintrailer Jumbotrailer trailer Vm Kilafors Doll HRD Parator Broshuis Faymonville Goldhofer Humbaur maskinsläp maskinvagn mac 1600.000+m kan diskuteras på plats.
Om företaget
Entreprenadmaskintjänster och trailertransporter av högsta kvalitet sen 2007. Återförsäljare av Lazer extraljusramper och arbetsbelysning för den kvalitetsmedvetna kunden. 5års riktig garanti och bäst ljus på marknaden. De flesta modeller finns hemma. Optimering av snöskotrar, ATV, UTV och vattenskotrar med Maptunes sortiment, det mesta finns hemma på hyllan.
Säljes av
OlssonmaskiN
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.

Andra har även tittat på