Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 dec. 18:02
Nyhet - supreme kontinentalsäng - lagervara
15 990 kr
Beskrivning
Nyhet i butik! Supreme kontinentalsäng. Denna säng är uppbyggd med genuin trä stomme. Pocket resårer i underbädd. 7-zons pocket i överbädd. Maffig LATEX bäddmadrass 9 cm. Kantförstärkt resår. Totalhöjd på sängen: 75 cm. Allt klätt i ett lyxigt grått sammetstyg med vatten och smutsavvisande egenskaper. Huvudgavel finns både som djupknappad eller tegel modell. LAGERVARA 160x200 / 180x200 cm. Medium/Fast Pris: Säng 15.990:- (ord 25.990:-) inkl. Latex bäddmadrass och metall ben. Huvudgavel: 3.990:- (ord. 5.990:-) Frakt till hela Sverige: 995:- Handla tryggt och smidigt på Klarna hos oss! Upp till 24 månader RÄNTEFRITT via SVEA ekonomi & Santander. Välkommen till Möbelhuset i Luleå / Storheden
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Möbelhuset
Vi är ett lokalt norrländskt familjeföretag som startade 1982 i Gällivare. Därefter har vi expanderat med butiker i Kiruna, Luleå och Piteå. Vi har valt att samarbeta med de ledande leverantörerna i branschen för att kunna garantera kvalitet och leveranssäkerhet. Vi förnyar ständigt vårt sortiment för att alltid kunna erbjuda de senaste produkterna och modellerna. Varmt välkommen till oss!
Mer information hittar du på http://www.mobelhuset.nu