Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 11:33
Motorsåg liten och kompakt Stiga
2 690 kr
Beskrivning
Motorsåg med en bensinmotor på 26,9 cc (0,7 kW) och ett svärd på 25 cm (10"). Motorsågen STIGA SPR 276 C för beskärning är en lätt och välbalanserad maskin som drivs av en motor på 26,9 cc (0,7 kW). Topphandtaget ovanpå motorsågen låter dig nå de högre grenarna och även använda maskinen med en hand. Det robusta svärdet på 25 cm (10") är utformat för optimal precision. Andra funktioner omfattar en justerbar automatisk oljepump, kedjesträckare på sidan och ett fjäderbaserat AVS-system som minskar vibrationer under användning. Den kompakta designen och speciella bärkroken gör sågen extra lämplig för erfarna användare som arbetar med trädskötsel. VARNING: Den här motorsågen ska endast användas av operatörer som utbildats för trädskötsel. Användning utan en lämplig utbildning kan orsaka allvarliga skador.
Säljes av
Racingkompaniet i Boden AB
Racingkompaniet i Boden ABBesök vår butikssidawww.racingkompaniet.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Racingkompaniet i Boden AB
Besök vår butik på kårbacken med bra parkeringsmöjligheter ! Boka service på din gräsklippare/röjsåg, motorsåg, snöslunga hos oss ! Vi har vinterförvaring av robotklippare Vi ordnar finansiering via Santander! Tex 2 årig finans räntefritt! Med Försäljning Maskiner Reservdelar Garantiservice Verkstad Reparationer
Mer information hittar du på http://www.racingkompaniet.se