Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 18:28
Kökspanna- snygga vattenmantlade kökspannor
33 900 kr
Beskrivning
Vattenmantlad kökspanna Kökspanna Lincar 703 är en serie modeller av vattenmantlade kökspannor för centraluppvärming, varmvattenförsörjning (i kombination med ackumulatortank) och matlagning som är effektiva, prisvärda och snygga. Kökspanna Lincar 703 har snygg design i olika färger, har stora luckor med keramiskt glas, är användarvänlig och effektiv vattenmantlad kökspanna för centraluppvärmning och matlagning med en rymlig ugn på 39 liter. Kombinera Kökspanna Lincar 703 med ackumulatortank och solfångare Kökspanna Lincar 703 kan med fördel anslutas till en ackumulatortank på ca 500L. I ackumulatortanken finns möjlighet för tappvarmvattenberedning genom en varmvattenberedare, elektricitet med hjälp av elpatron samt solenergi genom solslinga. Man kan nyttja solens energi under ca 6 månader för att kunna få varmvatten till sitt hus. Solvärmekostnaden påverkas inte av energipriserna och när anläggningen är avbetald är solvärmen i princip gratis. Kökspanna Lincar 703 finns i två olika modeller: * Lincar 703T-I med beklädnad på utsidan av plåt(vit, svart och brun färg) * Lincar 703T-IL med beklädnad i keramik(röd alternativ beige färg). Bild 1,2,3 och 4 Vattenmantlad kökspanna Lincar 703T-I (färg: svart, vit och brun) pris:33900:- inkl. moms och frakt Bild 5 och 6 Vattenmantlad kökspanna Lincar 703T-IL med keramik (färg:Röd och beige) pris:35438:- inkl. moms och frakt Mått :B1005*L640*H850mm Vikt :227 /252 kg(keramik på utsidan) Effekt:19,7 kW Effekt(vatten/strålning): 12,1 kW / 7,6 kW Verkningsgrad:72,2% Ugn:B290*L490*H300mm, 39L Skorstensanslutning D150mm,topp på höger sida Vedinkastöppning:B215*H200mm Vattenvolym:27L För mer information besök gärna vår hemsida: https://www.combiheat.se/kokspanna/kokspanna-lincar-703/ Eller klicka på produktlänken( blåa texten längs ner: Kökspanna-vattenmantlad kökspanna)
Säljes av
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter ABBesök vår butikssidawww.combiheat.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Combi Heat Värmeprodukter AB
Combi Heat Värmeprodukter AB har ett brett sortiment av produkter för vedeldning och pelletseldning typ vedpannor, pelletspannor, kombikaminer för ved och pellets, pelletsbrännare, ackumulatortankar, braskminer, spisinsatser, kökspannor, vedspisar samt solfångare som omvandlar solenergin till värme. Vi levererar din beställning fraktfritt hem till dig. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med oss.
Mer information hittar du på http://www.combiheat.se