Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 17:51
Kampanj på motorvärmare i Piteå
2 695 kr
Beskrivning
Det finns bättre sätt att starta dagen på än att frysa i en kall och fuktig bil. Det är heller inte särskilt kul att skrapa is och frysa om fingrarna det första man gör, när det enda man vill är att hoppa in i bilen och helst en varm sådan. Med en Calix / DEFA motorvärmare slipper du detta. Få en varmare, miljövänligare, mer välmående bil och motor. Antingen ombesörjer du installationen själv eller så ordnar vi det. Du ger fr 2695 kr för ett komplett kit. Inkl montering i någon av alla våra verkstäder runt om i landet ger du fr 4495 kr. Det finns också smarta och prisvärda lösningar med app i telefonen så du kan sköta allt på avstånd såsom timer, önskad temperatur etc. Passa på nu under kampanjen. Hör gärna av dig!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid pengar som skall sättas in på private bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Bilen & Jag
För fullständigt sortiment, vänligen besök vår hemsida! Vi har: -Förmodligen Sveriges bredaste sortiment, allra lägsta priser och mest kunniga support! -Produkter som är hårt testade och godkända från välkända fabrikat! Besök gärna vår webbutik eller slå oss en signal!
Mer information hittar du på http://www.bilenochjag.se