Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 18:45

Husvagn och förgård samt förtält

220 000 kr
Beskrivning
Säljer våran fina Kabe Safir GLE från 2006 tillsammans med en toppenfräsch fabriksbyggd förgård som nu står uppställda på en kanonplats i Storklintens skidanläggning 25 minuter från Boden och 1 timme från Luleå. Husvagnen: Barnkammarvagn med dubbelsäng och våningssäng längst bak. Garderob med värme. Kasett-toalett med dusch. Gasolspis med köksfläkt. Större kylskåp. Stor matplats som kan bäddas upp till dubbelsäng. Utvändigt finns solpanel vilken medger fricamping sommartid. Vagnen är i kanonskick!!! Till husvagnen medföljer även ett stort Isabella-förtält i mycket bra skick! Förgården: Superfräsch större förgård med skidförråd utvändigt. Framför förgården en nybyggd altan som inte syns på bild. Nybyggt tak över husvagnen för att skydda solpaneler och tak. Glidskenor vilket gör dockning av husvagn mot förgård väldigt smidigt. Invändigt har förgården goda möjligheter att hänga ytterkläder. Det finns ett större skoskåp som ger förvaring av skor och ytterkläder. 42 tums tv. Tresits-soffa med divan som enkelt bäddas ut till säng. Förgården värms upp med ett 800w element som ger skön värme. Till elementet finns ett sim-kort som ger möjlighet att starta värmen hemifrån och komma fram till en skönt uppvärmd förgård och husvagn. Förgården säljs fullt möblerad. Ekipaget står nu uppställt på en riktig kanonplats som medger ski-in ski-out. Nära servicehus med dusch, toalett, bastu, diskmaskin, tvättmaskin och kök med spisar och ugn. Säsongsplatsen är betald för säsongen 2020/2021 (10300 SEK inklusive 2000kwh el och tv i stolpen) så det är bara att ta med skidor och börja mysa med familjen. Säljes pga stugköp. Kontakt via blocket-meddelande eller telefon 070-234 85 94 Telefonförsäljare undanbedes. Info om Storklinten www.storklinten.se
Säljes av
Klinten
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer