Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 okt. 17:31
Harley-Davidson® Flagga, Dörrmatta Rattskydd
890 kr
Beskrivning
För Er som åker HD kommer 3 fantsatiska JULKLAPPAR direkt från USA. Harley-Davidson® Flaming Skull Americana Estate Flag. En HD-flagga som är populärast av alla i USA och som verkligen sticker ut lite extra. Den är stor och tillverkad av solskyddande kraftig polyester. Den har lite olika färgsättning på sidorna. Storlek. 130x90 cm Pris 890:- Harley Davidson®Vibes Bar & Shield Dörrmatta. Detta är något för Er som gillar HD och en fantastiskt uppskattad present att ge bort! Storlek. 52 cm x 78 cm Pris 890:- Harley Davidson®Steering Whell Cover Rattöverdrag. Ett mycket påkostat och fint rattöverdrag av greppvänlig vinyl. Den passar till alla rattar med de mått som Ni hittar under Storlek. Storlek. 14,5"-15,5" = 36,5 cm - 39 cm Pris 890:- Vi har mycket mer HD-produkter även för Babys! Kika in i vår webshop. www.trofeshop.se ORDER ÖVER 800:- SKICKAS FRAKTFRITT!
Länk: Köp Här
Säljes av
Troféshop i Tidaholm
Troféshop i TidaholmBesök vår butikssidawww.trofeshop.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Troféshop i Tidaholm
Har Ni möjlighet så kom och besök vår butik i Tidaholm. Här hittar Ni saker som inte alla andra har! Våra öppettider hittar Ni på vår hemsida www.trofeshop.se
Mer information hittar du på http://www.trofeshop.se