Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 13:38
Garage 4,8-7,2 m
102 600 kr
Beskrivning
Beställ ditt garage från oss, direkt från vår fabrik i Sverige! Rita ditt eget drömgarage med vår smidiga konfigurator. Med våra smarta byggsystem blir monteringen snabb och enkel. Grundtanken är att en händig privatperson kan resa en normalstor byggnad själv med lite hjälp av några vänner.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se