Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 jan. 09:43
Firemill, designvinnande brandsläckare
999 kr
Beskrivning
Designvinnande brandsläckare för hemmet, stugan, husbilen\båten\vagnen. Släck den mindre branden säkert och utan efterföljande sanering av släckmedel. Att produkten dessutom är stilren är en bonus och borgar för att den faktiskt finns till hands när olyckan är framme! Om produkten • Återanvändningsbar - Firemill är en investering för livet som kan återanvändas hur många gånger som helst. Du fyller enkelt på med en ny kolsyrepatron vilket också ger dig chansen att öva och testa brandsläckaren för att vara redo när något händer. • Fördelen med kolsyra - Till skillnad från andra brandsläckare skadar Firemill inte elektronik, mat eller inredning och du behöver inte sanera ditt hem efter släckning. • Designad för hemmet - Tiden är en avgörande faktor vid brandsläckning. Tack vare sin stilrena design passar Firemill att stå framme i alla hem, oavsett stil, och således finnas nära till hands där risk för brand finns. Finns i vit och svart för omg leverans eller köp i butik.
Säljes av
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Kalix Svets & Maskinindustri ABBesök vår butikssidabutik.kalixsvets-maskin.com
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Butiken på hörnet - Er lokala leverantör av svets-, gas- och industriförnödenheter! För beställning besök vår webbutik butik.kalixsvets-maskin.com, maila oss, ring oss på 0923-12510 eller besök vår butik på Vintervägen 27 i Kalix. (Mittemot veterinären\betongstation)
Mer information hittar du på http://butik.kalixsvets-maskin.com