Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 apr. 20:51

Daikin Solo XRH35 - 6,7kw

Beskrivning
Vi säljer och installerar luftvärmepumpar ifrån världsledande Daikin. Dagens moderna värmepumpsteknik har gjort att luftvärmepumparna ger både en bra besparing och väldigt bra effekt även vid låga utomhustemperaturer! Daikin ligger i framkant av utveckligen och vi har hundratals goda referenser av installerade värmepumpar, som värmer våra nöjda kunder! Här kommer information om en av våra storsäljare, Solo XRH Solo XRH får med sin låga höjd 286 mm plats ovanför de flesta dörr- eller fönsteröppningar. Den är endast 770 mm bred vilket gör att den kan placeras i trånga utrymmen. Utomhusdelen är utrustad med ett frihängande tre-radigt kondensorelement vilket eliminerar behovet av värmekabel, den har en oversized två-cylindrig swing-kompressor som vid låga temperaturer levererar både hög effekt med extremt bra verkningsgrad. Detta är en kraftig värmepump med bra kyleffekt på sommaren! Ring eller maila för mer info, eller besök ELON butiken i Älvsbyn där vi har våran visning! Dennis Åberg 070-2724055
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Rörab
Hos Rörab jobbar Dennis och Oscar och vi är ett företag som jobbar med alla typer av vvs-installationer. Som företag på en liten ort är vi vana med varierande arbetsdagar och nya utmaningar hela tiden. Vi har ett bra välfyllt lager och våra servicebilar är utrustade för att klara dom flesta situationer ute hos våra kunder. Värmepumpar är en av våra expertområden så gäller det installation, reparation eller utbyte av berg, jord eller luftvärmepump så tveka inte att kontakta oss!
Mer information hittar du på http://www.rorab.nu

Fler annonser från Rörab