Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 feb. 00:00

Can-Am MAVERICK SPORT DPS 1000R

224 900 kr
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Pris exklusive moms: 179 920kr, Can-Am MAVERICK SPORT DPS 1000R Mätarställning: 0 mil Färg: Typ: 4-hjuling Can-Ams ingenjörer hade ett mål för ögonen vid kalibreringen av Maverick Sport: att konstruera en SSV som ger gåshud. Med 230 cm hjulbas, 14" aluminiumfälgar och 27" Maxxis Bighorn 2.0-däck är det trots allt bredden på 152 cm som verkligen imponerar..Med 100 hästkrafter, högt vridmoment och perfekt respons är Maverick Sport ständigt på hugget. Den tävlingstestade Rotax V-twintekniken är välbeprövad i alla slags miljöer och på leder runtom i världen. Så det var helt naturligt att välja den som kraftkälla för ett SSV-fordon som ska kunna ta dig till alla tänkbara platser. Maverick Sport är redo att sätta fart när du är det. Rotax-motorn kräver ingen inkörning och är underhållsfri under det första året eller 3 000 km. Och för den som gillar att skruva själv underlättas detta av enkel åtkomst till nyckelkomponenter. Välkommen in till oss, Med reservation för felskrivning, VI ORDNAR FRAKT OCH FINANSIERING!..
Säljes av
Lindroths MotorCenter AB
Lindroths MotorCenterBesök vår butikssidawww.lindroths.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Lindroths MotorCenter
Vi byter självklart in ditt fordon sommar som vinterprodukt. Tex MC, Snöskoter, ATV, Båt mm. Hos oss finns bara möjligheter. Vi ordnar frakt & finansiering, Vi är auktoriserad märkeshandlare (SMR). Hos oss finner du marknadsledarna inom de flesta segmenten. I vår välsorterade tillbehörsbutik får du alltid professionell hjälp. Ni hittar oss i våran nybyggda butik på Storheden. Välkommen
Mer information hittar du på http://www.lindroths.se

Fler annonser från Lindroths MotorCenter

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer