Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 okt 13:09
Andersson SRP 2.5 Surroundhögtalare Svarta
450 kr
Beskrivning
Smidiga små surroundhögtalare med nyckelhålsbeslag på baksida för enkel upphängning. Rekommenderas att komplettera med subwoofer för bättre basåtergivning. Produktinformation: Satellithögtalare i svart finish 1 diskantelement samt 1 mellanregister/bas-element BxDxH: 90x100x127 mm Yttre skick 7/10: Spår av användning. Se bilder för att bilda dig en egen uppfattning! Funktion 10/10: Rent ljud och klar förbättring mot TV-ljudet. De har inte mycket till basåtergivning, för detta behöver du en subwoofer. ---------- GARANTI Ingen garanti, varan är begagnad och säljes i befintligt skick beskrivet ovan. Men - som distanskund har du alltid 14 dagars returrätt, läs mer nedan. Du är välkommen att testa produkten innan köp hos oss i Luleå för att se att allt fungerar till belåtenhet innan köp. FRAKT OCH RETURRÄTT Denna produkt kan skickas mot förskottsbetalning till vårt Swish-konto samt fraktkostnad. 14 dagars returrätt för distanskunder gör att du kan känna dig trygg i att objektet motsvarar dina förväntningar. Köpare står för spårbar returfrakt. Vi återbetalar inom 14 dagar från godkänd retur. Kontakta oss för kompletta villkor. PROVLYSSNING Du får gärna komma och provlyssna i våra lokaler på Kungsgatan 36 i centrala Luleå, hör av dig för att boka tid så ser vi till att kaffet är varmt! INBYTEN OCH INKÖP Vi är ofta intresserad av inbyten och inköp inom HiFi, Hembio, cyklar och Nikon-utrustning. Kontakta oss för att få en värdering av dina grejer! MER FRÅN OSS Sök gärna på KWs Handel i sökrutan (Hela Sverige) för att se alla våra Blocket-annonser eller besök vår hemsida www.kwshandel.se!
Om företaget
Vi hjälper privatpersoner och företag att sälja och köpa begagnade produkter inom främst elektronik och andra produkter som finns i hem och kontor. Följ oss gärna på Instagram och Facebook - vi heter KWs Handel!
Säljes av
KWs Handel
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.