Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 okt. 15:31

Sorteringsverk SM-BIG

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Ett effektivt mindre siktverk för mindre lastmaskiner med skopbredd upp till maximalt 250cm. Sorterar matjord, grus, flis, kompost med mera. Baserad på föregående modell men är vidareutvecklad med förbättringar i form av inkapsling, inbyggd lyftadapter, dubbla inbyggda skakmotorer. Ny fjädring på siktlådan och förändrad siktlåda som medger ännu bättre produktivitet. Detta nya sorteringsverk är lite större än föregående modell i chassit. Även i standardutförande sorterar detta siktverk ut 3 fraktioner. Finns att köpa till avskiljare för samling/separering av sten i olika högar. Detta siktverk kan med fördel matas både med lastmaskin och minigrävare, och har man en gallerskopa eller sorterskopa, siktskopa kan man mata med detta. Big är perfekt som jordharpa. I standardutförande levereras detta sorteringsverk full driftklart med isatta såll. Kapaciteten ligger på mellan 50 - 80 m3/h beroende på material. Stor siktyta. Riktigt och gediget byggt! Med detta siktverk kan du sortera kompost, matjord, flis, pellets, naturgrus, stenmassor, byggavfall med mera. Allt till en vettig investeringskostnad med snabb payback. Sålldukar finns från 3mm - 100mm. Drivs med 380V. Effekt 1.1 kW. Kan köras m elverk. Vikt: 1500 kg, CE-märkt. Byggs i Tjeckien Levereras fullt driftklart. Vi ordnar fördelaktig finansiering! Både leasing och avbetalning/ hyrköp Ring vid intresse för mer information!
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Multiscreen.se
Är du intresserad av att se ett av våra sorteringsverk i drift, eller intresserad av att få en offert? Tveka då inte att ta kontakt med oss på ett eller annat sätt. Vi nås säkrast på telefon: Vardagar: 08.00 - 17.00 Lördagar: 10.00 - 13.00 Tel: 0433 171 07 E-postadress: info(at)multiscreen.se

Fler annonser från Multiscreen.se

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer