Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov. 11:23
Pioner 14 Active Black Line
35 900 kr
Fakta
Längd
4 meter
Beskrivning
Pioner 14 Active är en mycket användarvänlig, stadig, lättkörd och rejäl båt som inte kräver mycket underhåll. Båten är stark och robust och kombinerar goda sjöegenskaper med ett läckert utseende. Högt fribord ger en torr och komfortabel båttur även när det går lite vågor. Den är också lätt att hantera och transportera. Tack vare integrerade genomföringar är det lätt att få den i och ur vattnet, och den är väl lämpad för användning av stroppar och kran. Pioner 14 Active har gott om plats för fyra personer och passar bäst med båtmotorer från 15 till 25 hk. Pioners båtar kan byggas på med en mängd olika utrustnings och motoralternativ. Grundpriset avser båt, utrustning och motor tillkommer. Längd: 411 cm Bredd: 173 cm Vikt: 220 kg Personer: 4 Motor rek: 25 hk Grundpris: 35900 kr utan motor och tillbehör
Säljes av
Mickes Motor AB - Båtar
Besök vår butikssidawww.mickesmotor.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mickes Motor AB - Båtar
Vi handlar med MC, ATV och BÅT. Vill du sälja något? Vi förmedlar även fordon med stor framgång! Hör av dig med dina önskemål så hjälper vi dig! Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.mickesmotor.se