Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 nov. 10:07
Lottie söker eget hem
1 000 kr
Beskrivning
Vill du ge en fd hemlös katt ett kärleksfullt permanent hem? Underbara kattflickan Lottie kom in till vår förening under våren 2019. Lottie är ca 1-2 år gammal, social och tillgiven. Lottie vill allra helst flytta till landet där hon får gå både in och ut, alternativt till en lägenhet med nätad balkong. Hemmet vi söker till Lottie har inga andra djur och inga småbarn. Lottie är kastrerad, ID-märkt, vaccinerad och försäkrad. Innan adoption gör vi hembesök hos dig för att försäkra oss om att rätt katt hamnar i rätt hem. Gör en intresseanmälan via formuläret på vår hemsida www.djurskyddet.se/sigfrid under fliken "Djuren" eller sänd oss ett mail.
Trygg affär
Att köpa djur är ett stort ansvar och skall inte vara en ogenomtänkt impulshandling. Därför har Blocket regler för lägsta pris på katter (500 kr). Läs mer i Blockets och Djurskyddet råd till en trygg kattaffär.
Djurskyddet Sigfrid
Djurskyddet Sigfrid är en av ca 50 lokalföreningar under Djurskyddet Sverige. I vår förening arbetar vi med utsatta djur i behov av extra omsorg. Vi är verksamma i Växjö med omnejd. Vår förening hjälper hemlösa katter till ett bättre liv genom att ge dem veterinärvård och ett eget kärleksfullt hem. Alla våra katter är försäkrade, kastrerade, grundvaccinerade, ID-märkta och fria från parasiter vid försäljning. Läs mer om oss på vår hemsida och gör din intresseanmälan via formuläret under fliken "Djuren".
Mer information hittar du på http://www.djurskyddet.se/sigfrid