Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 nov. 10:12
Jourhem sökes till Isabel o Rasmus
Beskrivning
Gör en insats för en hemlös katt! Att vara jourhem innebär att du under en period tar emot en katt i ditt hem. Det kan röra sig om allt från några veckor till ett halvår eller år. Du tar hand om katten som om den vore din egen men vi står för ägandeskapet. Vi bekostar veterinärvård, foder och försäkring. Du bekostar kattsand. När katten är redo för att flytta till ett egen hem hanterar vi annonsering och försäljning av katten. Det brukar vara väldigt roligt att vara jourhem och när katten får ett eget hem kan du stolt känna att du har gjort en stor insats för katten! Isabell är en flicka runt ett år som under sommaren tagit hand om sina 5 kattungar. Nu är ungarna stora och Isabell behöver socialisera. Isabells kattunge Rasmus (ca 5 månader) tyr sig till Isabella och vill flytta med henne. Kan du tänka dig att ta emot Isabel och Rasmus under en period? Hör av dig till oss!
Trygg affär
Att köpa djur är ett stort ansvar och skall inte vara en ogenomtänkt impulshandling. Därför har Blocket regler för lägsta pris på katter (500 kr). Läs mer i Blockets och Djurskyddet råd till en trygg kattaffär.
Djurskyddet Sigfrid
Djurskyddet Sigfrid är en av ca 50 lokalföreningar under Djurskyddet Sverige. I vår förening arbetar vi med utsatta djur i behov av extra omsorg. Vi är verksamma i Växjö med omnejd. Vår förening hjälper hemlösa katter till ett bättre liv genom att ge dem veterinärvård och ett eget kärleksfullt hem. Alla våra katter är försäkrade, kastrerade, grundvaccinerade, ID-märkta och fria från parasiter vid försäljning. Läs mer om oss på vår hemsida och gör din intresseanmälan via formuläret under fliken "Djuren".
Mer information hittar du på http://www.djurskyddet.se/sigfrid