Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 feb. 10:34
Jötul F 377 - Täljstenskamin
25 900 kr
Beskrivning
Lagerrensning! Vi säljer nu ut lager, utställnings och demokaminer till bra priser. Jøtul F 370 Advance har världens mest berömda kamindesign. Tack vare det användarvänliga luftreglaget är det enkelt att hålla de stora glasytorna rena så att du får fin insyn till elden. Jøtul F 377 Advance är klädd med elegant och värmelagrande täljsten på sidor och upptill. Den har ett praktiskt förvaringsutrymme i sockeln med en lös hylla. Nu 25.900:- Ord 29.900:- Det finns ett fåtal kaminer kvar och alla är nya. Först till kvarn gäller. Vid frågor eller intresse kontakta oss på mail eller telefon.
Säljes av
Eldabutiken i Växjö
Eldabutiken i VäxjöBesök vår butikssidawww.eldabutiken.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Eldabutiken i Växjö
Eldabutiken i Växjö ägs och drivs av bröderna Johan och Patric Rundqvist. Vi har egna montörer som gör alla våra installationer. Vi hjälper dig från idé till färdig installation. Gör gärna ett besök i vår fina butiksutställning och låt dig inspireras av alla vår olika miljöer och känn den sköna värmen från många av våra eldningsbara kaminer.
Mer information hittar du på http://www.eldabutiken.se