Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 13:46
Hydraulslang till bakgavellyft
925 kr
(740 kr ex. moms)
Beskrivning
Slangbrott på bakgavellyften inträffar alltid olägligt och till stora kostnader. Är Ni förberedda? Ha ett kit i bilarna för att hålla nere kostnaderna och vara miljövänlig. Vi har nu ett kit för att kunna byta slangen, ta vara på spilloljan, fylla på olja och snabbt vara igång igen. Kitet ligger i svetsad plastpåse så Ni vet att alla delar finns. Efter användandet kan Ni komplettera med det som förbrukats. Lättförståelig instruktion i steg för steg. Allt material finns i detta kit för att snabbt kunna komma igång igen. Finns till ett flertal lyftmodeller, vi konstruerar nya kit efter önskemål. Vi har även kompletta slangkit för ett helt byte av slangar på lyften. Pris beroende på lyftmodell. Fjärrkontroll till bakgavellyft. Se bild 2. Kan fås till de flesta fabrikat. Säkrare och snabbare hantering av gods på lyften. Mer info kan fås via mail eller telefon. 072 37 27 353
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
MAC Service
Magnus C Service AB säljer reservdelar till bakgavellyftar och hydraulik. Service och reparationer i egen verkstad. Påbyggnationer av kranar på bilar och släp.
Mer information hittar du på http://www.macservice.nu/