Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 nov. 11:13
Buster XXL + Yamaha F130AETX NYHET 2020
504 000 kr
Beskrivning
Kampanj: Förtöjningspaket, säkerhetspaket och securmark ingår till et värde av 10.000:- 554963 Canvas-paket 594744 Comfort-paket 594847 Fishfinder 594201 Q chart & SIM - SE (EN-D299) 553967 Black Satin Metallic Nya Buster XXL är en båt att njuta av tillsammans med familj och vänner. Den är snygg, sportig och rymlig inuti, vilket gör den till en utmärkt partner till sjöss. Ta med familj, vänner och bagage och åk vart som helst med Buster XXL blirr båtfärden en njutning. ya XXL har rymligare passagerarutrymme än tidigare och i baksätet finns en bekväm U-soffa, för slappa sommardagar till sjöss även om man är många. Det är lättare att ta sig från brygga till strand och lasta i och ur varor i och med XXL:s förnyade plana badplattformar och större förvaringsutrymmen. Innovativ och sportig, förstklassiga köregenskaper och praktisk interiör Buster XXL är båt som gör dina sommardagar fulländade. Pris med F150DETX 528,500:- Vi jobbar med Wasakredit samt ecster med förmånlig finansiering.
Säljes av
Bil & Marin i Växjö AB
Bil & Marin i Växjö ABBesök vår butikssidabilmarin.com
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Bil & Marin i Växjö AB
Försälning av Båtar, Motorer, ATV Vattenskoter, MC, Mopeder. Service Tillbehör Vattensport & Vinterförvaring. Vi tar båt, mc, atv, vattenskoter i byte. Vi jobbar med Wasakredit & Ecster
Mer information hittar du på http://bilmarin.com