Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 nov. 11:24
Bowrider - Bella 500 BR med 60 hk Mercury
238 700 kr
Fakta
Längd
5 meter
Beskrivning
Bella 500 BR Bowrider erbjuder utmärkt användbarhet och goda köregenskaper för alla typer av båtliv. Tack vare båtens välproportionerade yttermått och goda passagerarutrymmen är den en utmärkt stug- och förbindelsebåt. Dessutom passar nya Bella 500 BR utmärkt som första båt för alla som är intresserade av båtliv. Båtens vindruta skyddar mot vind och vågstänk, och dörren i Bowrider-stil ökar båtens användbarhet och ergonomi. Bella 500 BR är dessutom utrustad med ett lättanvänt kapell som skyddar bra mot regn och vind. Båten har även många integrerade stuvutrymmen och fack som hjälper dig att placera båtutrustningen och bagaget så att det alltid finns bekvämt till hands. Nya Bella 500 BR är modellseriens minsta båt, men den har stora egenskaper. Längd: 501 cm Bredd: 201 cm Vikt: 575 kg Personer: 6 Tank: 50 l Motor: Mercury F60 ELPT EFI Priset avser båt inklusive motor!
Säljes av
Mickes Motor AB - Båtar
Besök vår butikssidawww.mickesmotor.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Mickes Motor AB - Båtar
Vi handlar med MC, ATV och BÅT. Vill du sälja något? Vi förmedlar även fordon med stor framgång! Hör av dig med dina önskemål så hjälper vi dig! Välkommen!
Mer information hittar du på http://www.mickesmotor.se