Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 sep. 18:57

VOLVO FL614 Hus/Hästbil

30 000 kr
42 000 kr
Beskrivning
Hästlastbil med bo-del(projekt) En VOLVO FL614 som i grund och botten är i gott skick, sen går det utför... Påbyggnaden med bo-del och hästplatser är ordentligt eftersatt, och ej underhållen, denna del bör göras i ordning om bibehållet nyttjande önskas, fackmannamässigt vid längre nyttjande, lekmannamässigt snickrande funkar säkert vid mer sporadiskt och lättsamt ägande! Den bjuder emellanåt på en ordentlig queen-size säng över hytten, säkert plats för 12 mindre man. En mycket liten lounge att sitta å fundera inuti och ett ännu mindre pentry att koka nudlar i, men nog inget mer avancerat då det tyvärr inte finns gas utrustat i bilen.... Bodelen tar upp cirka hälften av lastutrymmet, vilket är nog generöst för den kräsne. Denna bil/maskin säljs som objekt, ett lovande sådant då det är skattebefriat sedan 2016, Växellådan är ospärrad(för de som vågar trycka på gasen). "Gör 110km/h lätt" -har nån dåre påstått... Lastbilens "häst"- ramp bak har en egen separat hydraulisk anordning som med lätthet annars kan driva något annat kul, bara ett batteri kopplas dit(se bild). Med en längd på 9,5 meter så får du nog plats med det mesta som du vill bygga till eller frakta, och vid en lastvikt på 1850kg, så får du nära på med dig två kubik sprit från Tyskland utan problem. Eller annat roligt nerifrån kontinenten när du är ändå ute och "reser". Detta fordon tillåter tyvärr bara en passagerare, så denne bör vara av samförstånd vid eventuell avresa. Men som tidigare antydning, maskinellt fungerar fordonet som det skall(enligt nuvarande ägare, med förbehåll för bilens vindrutetorkare som tydligen inte fungerat som de skall) Bilen skall under sista åren av sin tid innan glömskan (2007) slog till besiktats utan anmärkningar år efter år . Men skicket är det det är, och säljaren tar inget övermänskligt ansvar för dolda fel, och lovar inget den inte kan/vet. Den är under förutsättningarna i ett förhållandevis bra skick. Bara 41(tusen) mil, typ endast 10 varv runt jorden... så säljs detta utomordentliga objekt för endast 42 000:-(knappt en krona/milen). Ett redigt kap för den händige hus(last)bil-entusiasten!!! Det finns nog de som skulle påstå att den går att göra i ordning den med bara en ordentlig stor-städning, och en butterkaka till besiktningsmannen, men jag vet inget om det... Men det är ett billigt pris för en sån stor maskin! Och så kan du bo i den!! och flytta den för egen maskin! Vart än du vill!! Utan skatt!! Som att äga en villa i ett skatteparadis, men du kan ändra utsikten varje dag. Kanske även ett utomordentligt bra a-traktor-ämne? Snackare undanbedes snällt. Har du längre utfrågningar än en fråga så bör det göras via e-post. Ring gärna om du är intresserad, vi är inte omöjliga, Priset kan diskuteras, men skäliga bud. Och inga snackare, detta är tyvärr inte en kontaktannons. Priset sänkt, men jag vet inte ifall jag vill låta hydraulik-paketet följa med längre, ett sådant kostar lätt 10000:-, men jag är fortfarande ambivalent där.
Säljes av
Erik Gustafsson§
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer