Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 16:37

Skopor och redskapsfästen

Beskrivning
Skopor och redskapsfästen säljes på auktion via Klaravik. Se länk nedan för mer information och för att lägga ett bud. Gäller dessa: Skopa till minilastare Kellfri ETT15 Redskapsfäste B20 löst svetsbart Redskapsfäste B20 löst svetsbart oanvänt Planerskopa med B20 fäste ABL SL Tandskopa med B20 fäste SMP 650 HDR
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Klaravik
Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner.
Mer information hittar du på https://www.klaravik.se

Fler annonser från Klaravik