Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 okt 12:04
Kampanj Hjulbytar paket från BAHCO
3 625 kr
Beskrivning
Domkraft, mutterdragare och hjulhylssats till paketpris från Bahco HJULBYTARDAX! SUCCÈN ÄR TILLBAKA! NU KÖR VI EN SUPERKAMPANJ PÅ BAHCO DOMKRAFT, MUTTERDRAGARE OCH HJULHYLSSATS! PRIS: 2900:- exkl moms! (3625:- inkl moms!) Bahco Domkraft 3-ton BH13000 Bahco Mutterdragare 1/2" med maskinhus av kompositmaterial BPC815 Bahco Hjulhylssats med plastöverdragna hylsor i storlekarna 17, 19 och 21mm BWSS12P3
Säljes av
Verktygsstallet AB
Verktygsstallet ABBesök vår butikssidaverktygsstallet.se
Verktygsstallet AB
Kvalité behöver inte kosta! Placera din order snabbt och enkelt i våran webshop. Betala med kort, faktura eller delbetalning. Vi är kända för att erbjuda en hög och personlig servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.
Mer information hittar du på http://verktygsstallet.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.