Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 dec. 10:27

Flugspö Ems Pure Nano # 5

1 295 kr
Beskrivning
Ems-flyshop vill gärna sälja flugfiskeprodukter till våra fiskebröder för bra priser,där finns produkter för både proffs och glada amatörer.Rullar,spön,flugor,linor,kepsar m.m listan blir lång,allt till BRA priser.Vi är speciellt stolta över våra Nanospön som vi även har bäst priser på dessa,Nano-spöna är tillverkade med sk. Nanoteknologi där man blandar ett bindemedel på molekylnivå i grafiten som gör klingan mycket stark och lätt,detta har gjort att den teknologiska nivån för spöbyggnad har höjts med många steg,det har påverkat egenskaperna med kraft och blixtsnabb återhämtning som gör att spöt klarar av hög linhastighet med snäva linbågar som genererar långa kast.Ska man förklara det enkelt sammanfattningsvis så är de riktiga kastkanoner med muskler,kontroll och känsla.Finns både enhands och tvåhands alternativ. Vi har för avsikt att hålla ett stort och hållbart lager så nya produkter trillar in varje vecka, så kolla in webbshoppen ofta;) Prisexemplet:1295kr Ems Nano 954 #5 enhandsspö. Läs mer på: http://www.ems-flyshop.se
Om företaget
Den här webbshoppen riktar sig till flugfiskare i första hand. Vi har valt att satsa på produkter som passar den lilla plånboken,vi utprovar själva kvaliten på alla nya produkter så ingen ska bli besviken. Det finns möjlighet att själv komma och klämma och känna på prylarna i anslutning till vårt produktlager .
Säljes av
Ems-flyshop
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer