Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 apr. 10:30

Egen Lokal i Nybro, Energivägen

899 000 kr
Fakta
Area
72
Gatuadress
Energivägen
Beskrivning
Vi presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Varje enhet, 6x12m, är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden. Från 899.000:- inkl moms Tillsammans med Hammarströms Fastighetsförmedling presenterar vi ett för Nybro unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Perfekt läge i Transtorp med ett mycket strategiskt läge nära Nybro centrum. På en tomt om ca 7700 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra 16 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet du bestämmer. Pris: 899 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) Pris för hörnfastighet / gavel: 1049 000 kr (inkl. moms) Förväntad inflytt: 2022 Q1 Varje fastighet är ca 72 kvm (6x12m). Den generösa takhöjden på nära 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till över 100 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. På www.egenlokal.se finns ytterligare information. Tveka inte att höra av dig vid eventuella frågor!
Om företaget
EgenLokal är ett unikt koncept som gör att du som företagare, eller privatperson, har möjligheten att äga en lokal som en friköpt fastighet. En investering som innebär låga kostnader och frihet att hyra ut lokalen. Du kan använda din lokal till det som passar dig, oavsett om det är som lagerlokal, kontor, förråd, verkstad eller till din hobbyverksamhet. Som ett plus i kanten hamnar du i ett roligt
Säljes av
EgenLokal i Sverige AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer