Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 20:10

CG Pettersson

70 000 kr
Fakta
Längd
8 meter
Beskrivning
Nu har det blivit dags att sälja en fin Pettersson båt som jag ärvt efter min far då jag insett att jag har varken tiden eller kunskapen att ha kvar den, tyvärr. Min far har lagt ner mycket tid på den så för och efter bilder finns. Båten har legat på land i några år och har stått i båthus, har väll torkat lite men sväller nog fint när man väl får den i sjön. Det som behövs för att få den i sjön igen är det vanliga med träbåtar som slipa, fernissa, täta, vattna och bottenmåla osv. Fakta om båten: Byggd på 30 talet tror jag i furu. Längd: 8m Bredd: 1,8m Motor: Volvo Penta md17 (md3b), diesel. Konserverad efter konstens alla regler. Kapell finns. Står på ordentlig kärra med traktordrag. Ny propeller, ej testad men den gamla följer med. Säkert glömt något men bara att höra av sig för mer info och bilder. Ring efter klockan 17. Kan svara på sms och mail under dagen. Är man intresserad så ringer man och kommer och kollar på den. MVH Timmy. Sökord, träbåt , CG Pettersson, Pettersson
Säljes av
Timmy Modig
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer