Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 okt. 00:00

Yamaha X-MAX 300 Tech MAX Kampanj Fabriksny 5

67 900 kr
73 900 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • fotstöd av aluminium
  • den dynamiska designen
Beskrivning
Yamaha X-MAX 300 Tech MAX Kampanj Fabriksny 5 års garanti Mätarställning: 0 mil Färg: Tech Camo Typ: Scooter Vi har nya Yamaha XMAX 300 Tech MAX ABS 2020. 5års Yamaha garanti. Kampanj på sista 2020 Nu 67900:- Ord.p: 73.900:- Bland de exklusiva Tech MAX-finesserna finns specialsadel, häftig grafik och en kromring runt hastighetsmätaren. Och det unika paketet kompletteras med den eleganta färgnyansen Tech Kamo och röktonade bakljus. Med dubbla LED-strålkastare, aerodynamisk design och bumerangmotiv på sidorna är detta verkligen en MAX. XMAX 300 Tech MAX står för nyskapande dynamik och unik skärpa, med en kraftfull och ekonomisk motor på 300 cc, gafflar av motorcykeltyp och avancerad elektronik. X-MAX 300 är byggd i ren TMAX-stil och ger dig stilen, statusen och premiumkvaliteten hos en maxiskoter i kombination med bekvämligheten och mervärdet hos en motorcykel. - Det kompakta chassit är utrustat med gafflar i motorcykelstil som ökar stabiliteten och ger dig smidiga och sportiga köregenskaper med förstklassig komfort. Dessutom ger den kraftfulla och bränslesnåla Blue Core-motor2n all prestanda du behöver för snabb pendling eller helgäventyr. Med det nyutformade sätet av hög kvalitet och LCD-instrument, dubbel LED-belysning fram och MAX-familjestilen uppfyller den exklusiva Yamaha XMAX 300-sportskotern dina behov och tillgodoser dina önskemål. Move smart. Move fast. Move MAX.Om du är ute efter den smartaste och mest exklusiva lösningen så talar XMAX 300 Tech MAX till både hjärnan och hjärtat. När du har upplevt den här skoterns unika kvaliteter kommer du aldrig att vilja vända tillbaka!
Säljes av
Mascot Motor Försäljning AB
Mascot MotorBesök vår butikssidawww.mascotmotor.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mascot Motor
Sveriges Yamahaspecialist! Yamaha Mc, Moped, Cross, ATV, Båtmotorer, Reservdelar, Service, Verkstad, Mc däck och Snabb Postorder! Sedan starten 1969 har vi målmedvetet byggt Mascot Motor så att det ska vara en glädje att handla av oss. Med åren har vi lärt oss vad som krävs när det gäller kvalitet och pris. Testa oss, det lönar sig!
Mer information hittar du på http://www.mascotmotor.com

Fler annonser från Mascot Motor

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer