Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 juni 00:00

Yamaha NMAX 155 ABS 2020 Fabriksny 0% ränta

41 900 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Utrustning
  • med 23
Beskrivning
Yamaha NMAX 155 ABS 2020 Fabriksny 0% ränta Mätarställning: 0 mil Färg: Phantom blue eller Matt grey Typ: Scooter Vi har nya Yamaha NMAX 155 ABS 2020 för omgående leverans. - Förmånlig finansiering via Santander Consumerbank, - Den här förstklassiga skotern är mycket mer än vardagstransport – den har utformats för att leverera en riktigt sportig och spännande körupplevelse för snabbare pendling och mer spännande fritidskörning. - Den rymliga körställningen och långa dubbeldynan ger dig en avkopplande och bekväm åktur till jobbet eller skolan. Den snygga MAX-karossen med de tre kraftfulla LED-strålkastarna och det eleganta bakpartiet understryker NMAX 155:s förstklassiga design och konstruktionskvalitet. Kraftfulla främre och bakre skivbromsar med ABS som standard. NMAX 155 är det sportiga och praktiska sättet att ta dig fram, 5 liters förvaring under sadeln och en främre ficka. N-MAX N MAX
Säljes av
Mascot Motor Försäljning AB
Mascot MotorBesök vår butikssidawww.mascotmotor.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mascot Motor
Sveriges Yamahaspecialist! Yamaha Mc, Moped, Cross, ATV, Båtmotorer, Reservdelar, Service, Verkstad, Mc däck och Snabb Postorder! Sedan starten 1969 har vi målmedvetet byggt Mascot Motor så att det ska vara en glädje att handla av oss. Med åren har vi lärt oss vad som krävs när det gäller kvalitet och pris. Testa oss, det lönar sig!
Mer information hittar du på http://www.mascotmotor.com

Fler annonser från Mascot Motor

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer