Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 23:05
Växelriktare med ren sinus
Beskrivning
Har du behov av att få ut 230V av ett eller flera 12V/24V batterier? Oavsett om du vill kunna ha på din TV i jaktstugan, använda eluttag i ditt arbetsfordon eller koka kaffe i last- eller husbilen så behöver du en inverter (omvandlare) mellan batteriet och det du vill driva. Invertern kommer komplett med instruktionsbok, kablage till batteriet och ett års garanti samt CE-märkning. Med en växelriktare som ger en ren sinusvåg istället för en modifierad riskerar du heller inte att någon elektronik tar skada. Exempel på elektronik som kräver ren sinus; - High end audio & video-enheter - Bärbara datorer - Spelsystem - Laddare till elektronik (digitalkamera, navigator mm) - Köksutrustning - Lysrör av alla sorter, även portabla för 220v. Detta innefattar också lågenergilampor - Utrustning med varierande hastighetsmotorer - Mätutrustning - Elektriska rakapparater - Känslig utrustning Växelriktaren har många inbyggda funktioner så som t.ex. överhettningsskydd, över- och underspänningsskydd, kortslutningsskydd och polaritetsskydd. Effekter från 300-6000W. Vi säljer även det mesta inom batterier, solcellsregulatorer och kablage. Välkomna till www.inverterbutiken.se
Om företaget
www.inverterbutiken.se säljer allt inom strömförsörjning. Vi har växelriktare, intelligenta växelriktare, batterier och tillbehör. Välkomna!
Säljes av
Inverterbutiken.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.