Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 feb. 13:11

Tyngdtäcke CURA till lägsta pris

1 345 kr
Beskrivning
Välkomna till Trademax Jönköping! Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig! Välkomna in till butiken så berättar vi mer eller kontakta: jkpg@trademax.se ------------------------------------------------------------------------------------------------ CURA Pearl är ett tyngdtäcke som alltid kommer att bidra med en god natts sömn. Ett tyngdtäcken som genererar positiva känslor och ökad avslappning. Rekommendation är att välja ett täcke som motsvarar 10-15% av din egen kroppsvikt . Det är ett högkvalitativt täcke som har god komfort, med andra ord det bästa av två världar. - Tyngdtäcket har CE-märkning och certifikat från Sedex. - Kvaliteten har testats hos RISE. - Registrerade som medicintekniska hjälpmedel hos Läkemedelsverket. Det innebär att produkten är säkerställd och möter högt ställda krav inom hälsa, säkerhet, funktion, miljöpåverkan och arbetsvillkor. - Ett hjälpsamt verktyg för barn med exempelvis ADHD eller Autism. I butik finns täcken i ljusgrått i vikterna: 5kg - 1345:- 7kg - 1395:- 9kg - 1495:- 13kg - 2045:- 3&11kg finns att beställa och kommer även in till butiken inom kort. ------------------------------------------------------------------------------------------------ -Fri hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment. Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen.
Säljes av
Trademax Jönköping
Trademax JönköpingBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Trademax Jönköping
Besöksadress: Solåsvägen 12 A 55303 Jönköping Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-17 Söndagar: 10-17 -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti -365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Hos oss hittar du ett stort urval av vårt gedigna sortiment Kontakta gärna oss på jkpg@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/

Fler annonser från Trademax Jönköping