Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 okt 11:50
Smart Splitter vedklyv
1 300 kr
Beskrivning
Fri Frakt!!! Vedklyven Smart-Splitter är mycket lätt att använda och en säker ersättare till en yxa. Man kan enkelt bestämma hur stora träblock som ska klyvas. Med Smart-Splitters ergonomiska utförande skonas dessutom rygg, armar och axlar. Mycket kompakt, lätt att förvara och inget underhåll krävs. Smart-Splitter är lämplig för alla träslag och kan användas för små såväl som stora stockar. Vikt: 9 kilo Storlek: 1,40 meter Material: metal Land: Sverige
Om företaget
Vårt ändamål är att ditt köp ska vara så enkelt och bra som möjligt. Trygg betalning, billiga fraktkostnader och snabba leveranser. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om oss eller våra produkter. Vi har också en butik hemma i Våthult (nära Gislaved) där du kan se våra produkter. Varmt välkommen att handla hos oss!
Säljes av
Gladebo OUtdoor
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.